به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، مراسم افتتاحیه دروس واحدهای آموزشی مدارس علمیه خواهران فاطمیه و معصومیه شهرستان خرمآباد و بزرگداشت سالروز ولادت باسعادت کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه(س) با حضور نماینده ولیفقیه و امام جمعه محترم شهرستان خرمآباد، مدیران و اساتید مدارس و جمع کثیری از طلاب برگزار گردید.
حجتالاسلام و المسلمین جناب نورمحمدی، سرپرست حوزههای علمیه خواهران استان لرستان و ایلام در این مراسم گزارش مختصری از امور محتوایی مدارس علمیه خواهران استان لرستان ارائه کرد.
وی افزود: مدارس علمیه خواهران استان لرستان در امور محتوایی مخصوصا امور پژوهشی به ویژه تحقیقات پایانی در سال تحصیلی 91-90 نسبت به سالهای گذشته رشد 50درصدی داشته است که بسیار امیدوارکننده بوده و نوید آیندهای درخشان است.
وی گفت: قبل از آغاز کار مدیریتهای استانی، فقط 6 مدرسه علمیه خواهران در استان لرستان وجود داشته است ولی با تاسیس مدیریت استانی، در سال 91-90 تعداد مدارس به 10 مدرسه در 9 شهرستان افزایش یافته است و تا پایان سال 91 این تعداد به 13 مدرسه افزایش خواهد یافت جمعا شامل 11 مدرسه در مقطع سطح 2 و یک مدرسه در دوره هفتساله و یک مدرسه (مرکز تخصصی) در مقطع سطح 3 میباشد.
نماینده ولیفقیه و امام جمعه شهرستان خرمآباد نیز در ادامه این مراسم ضمن خیر مقدم و تبریک به مناسبت دهه کرامت آغاز بهار تعلیم و تربیت را به مدیران و اساتید و طلاب مدارس علمیه خواهران،تبریک گفته و طی سخنانی با اشاره به رشد حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: مایه مباهات و افتخار است که به حول و قوه الهی خواهران به حوزههای علمیه روی آورده و هر سال به تعداد آنها افزوده میگردد.
وی در ادامه با اشاره به مناسبت بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه(س)، افزود: فاطمه معصومه(س) دارای ابعاد شخصیتی بسیاری بود و به مقام والایی رسید که ائمه(ع) او را معصومه نام نهادند و خداوند به او مقام و منزلتی بخشید که نظیر ندارد و این برای ما اسوه است.
وی افزود: این بانوی با کرامت دارای پنج مقام میباشند که کمتر بانویی چنین مقامی را در عالم داراست؛ اولین مقام آن حضرت مقام شفاعت است که در حدیثی از امام جعفر صادق(ع) نقل است که برای ما اهلبیت(ع) حرمی است که آن قم است، در قم خانمی دفن میشود که اسم او فاطمه بوده و به شفاعت او شیعیان ما به بهشت وارد میشوند.
مؤسس مدرسه علمیه خواهران معصومیه خرمآباد گفت: امروز خواهران و به خصوص طلبهها نباید از توسل به اهلبیت(ع) غافل شوند و یقین داشته باشند که ورود آنها به حوزه از عنایت پروردگار بوده است و از شما خواستهاند که در مکتب امام جعفر صادق(ع) تحصیل علوم دینی داشته باشید.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به رموز موفقیت طلاب اضافه کرد: ایمان به خدا، پیامبر(ص)، اهلبیت(ع)، کتاب خدا و روز قیامت، شرط موفقیت انسانی است زیرا ایمان انسان ساز است.
وی با تأکید بر عنصر اخلاص افزود: طلاب باید برای خدا و با اخلاص درس بخوانند و عامل دستورات خدا باشند نه فقط حامل کتاب، وقتی کسی برای خدا درس بخواند عامل دین خدا میشود اما اگر برای غیر خدا درس بخواند تنها حامل کتب میشود.
حجتالاسلام والمسلمین میرعمادی تصریح کرد: یک طلبه باید کلام، رفتار و اخلاقش رنگ و بوی عبادت داشته باشد تا بتواند موفق باشد، حفظ دین و دفاع از مقدسات دینی از رسالتهای بسیار مهم طلاب و حوزههای علمیه است و باید بدانند دشمنان اسلام بخاطر ترس از گسترش دین اسلام در سراسر دنیا، دست به اتهام میزنند و به مقدسات دینی و پیامبران الهی توهین میکنند پس همه ما طلبهها باید با تقویت ایمان از دین و آرمانها و ارزشهای اسلامی خود دفاع کرده و از توطئهها و دشمنان اسلام هیچگونه هراسی به دل راه ندهیم.
گفتنی است، در پایان مراسم از طلاب نمونه تمام پایه های مدارس علمیه خواهران استان لرستان تجلیل شد.